Meedoen

Steeds meer mensen worden zich ervan bewust dat de macht van de EU, onze landelijke regering en de euro in handen zijn gevallen van het grote geld. Het huidige financiële systeem werkt niet efficiënt, gaat ten koste van alles en is niet duurzaam en rechtvaardig.

Door massaal te kiezen voor een eigen beweging kunnen we het tij keren. United People Foundation vormt daarvoor een uitstekende basis. Vergeet nooit: Samen zijn wij de verandering, echte macht en waarde.

Meedoen met United People Foundation

Hoe meer mensen er in beweging komen, hoe meer we in staat zijn het heft weer in eigen hand te nemen en te bepalen wat er in ons land gebeurt. United People Foundation brengt mensen en organisaties bij elkaar, want het is tijd om actief te worden en een onomkeerbare transitie teweeg te brengen.

B of Joy

De B of Joy speelt bij de realisatie van deze transitie een sleutelrol, aangezien een duurzame samenleving alleen haalbaar is met een eerlijk en transparant bancair systeem. De B of Joy is een rentevrije bank die investeert in lokale en duurzame projecten. De macht over geldstromen bepaalt veel. Daarom is het als samenleving noodzakelijk om eigen baas te zijn over alle geldstromen.

Samenwerken met UPF en B of Joy

Wil je een bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Beschik je over specifieke competenties? Jouw inbreng van kennis, kunde, uren, arbeid en/of geld maken UPF ook van jou. Met gezamenlijke inspanningen worden alle beoogde maatschappelijke transities onomkeerbaar.

Zes aanmeldingsmogelijkheden voor ondersteuning en/of samenwerking

  1. Je aanmelden als vrijwilliger
  2. Je aanmelden als donateur
  3. Je aanmelden als medestander
  4. Je aanmelden voor DBB eeuwigdurende leden certificaten
  5. Je aanmelden voor het Bail-free spaargeld product boven de € 100.000,-
  6. Je aanmelden voor de aanschaf van DBB participaties boven de € 100.000,-

Als je via punt 6 (participaties) in DBB wil investeren, neem dan contact met ons op.

Heft in eigen handen

Met United People Foundation en de B of Joy nemen de burgers het heft weer in eigen hand. De rapen zijn gaar! Het is tijd voor verandering. Via referendumrechten bepalen wij burgers straks weer zelf wat er gaat gebeuren.

Inmiddels is een stille (r)evolutie al gaande. Op social media kun je dit al goed zien. Het is een kwestie van tijd, goede wil, medemenselijkheid en vooral échte samenwerking. Maak kennis met De 12 punten van verandering en doe mee!

Hoe ver laten we het komen? Moet het huidige systeem ons eerst nog beroven van ons spaargeld en pensioen? Of denk je dat het bij Cyprus, Spanje, Portugal en Polen blijft? Of gaan wij, net zoals in IJsland is gebeurd dit jaar nog massaal opstaan? IJsland luisterde naar zijn bevolking, gooide alle corrupte financiers en politici in de gevangenis en liet de grote casinobanken gewoon failliet gaan.

IJsland is HET voorbeeld geworden voor alle mensen en landen die de crisis ECHT willen oplossen. Het omslagpunt kwam door de IJslandse burgers zélf, die een beweging en stille revolutie op gang brachten. Via een referendum stemden de mensen voor het herschrijven van de grondwet. IJsland toonde aan, dat als burgers echt een koerswijziging willen, dit ook daadwerkelijk gebeurt.