B of Joy maakt onomkeerbare transities mogelijk

Een Goed Beheer van Al het Leven is de centrale kernwaarde van United People Foundation (UPF) en is gebaseerd op de Nieuwe Verklaring van de Rechten van de Mens (NVRM). Wij zien een wereld van welvaart en vrede. Verspilling, onrecht, gif, oorlog en armoede behoren in het museum.

Heden focust UPF op de implementatie van een simpel, transparant, fairtrade en pro-life B of Joy financieel platform.

B of Joy is een coöperatieve fairtrade pro-life bank in oprichting en zal de URA als waardevaste munt introduceren. B of Joy en de URA maken een positieve onomkeerbare transities mogelijk. B of Joy zal exclusief en uitsluitend dienstbaar zijn aan de samenleving. Daarom vragen wij om de ondersteuning en samenwerking vanuit de samenleving.

Op deze manier worden producten en diensten optimaal afgestemd op de behoeften in de samenleving. B of Joy is een burgerinitiatief van professionals. B of Joy is Van, Voor en Door de mensen. Voel je vrij om mee te doen in de uitvoering van de realisatie van onze projecten, producten en diensten.

Want jouw bijdrage geeft extra kracht, creëert draagvlak en mogelijkheden aan de realisatie van onze doelstellingen. Jouw inbreng van kennis, kunde, uren, arbeid en/of geld maken B of Joy ook van jou. Bij voldoende deelname worden alle beoogde transities onomkeerbaar en een wereld van welvaart en vrede mogelijk.

Hieronder zie je de zes aanmeldingsmogelijkheden voor ondersteuning en/of samenwerking:

1.   Je aanmelden als vrijwilliger
2.   Je aanmelden als donateur
3.   Je aanmelden als medestander
4.   Je aanmelden voor B of Joy eeuwigdurende leden certificaten
5.   Je aanmelden voor het Bail-free spaargeld product boven de € 100.000,-
6.   Je aanmelden voor de aanschaf van B of Joy participaties boven de € 100.000,-

Als je via punt 6 (participaties) in B of Joy wil investeren, neem dan contact met ons op.
Meer weten? Klik dan op één van de zes bovenstaande regels.